Om Murermester Preben Poulsen

 

Preben Poulsen startede sin karriere inden for entreprenørfaget hos firmaet Ivan Jacobsen. Her arbejdede han i fem år. Gennem disse fem år talte han og Ivan Jacobsen ofte om at starte et firma sammen. Der skulle dog gå nogle år, inden det blev en realitet. I den mellemliggende periode fik Preben et andet job ved ålefiskeriet i Tange Sø.

I efteråret 1996 var tiden imidlertid moden til at prøve kræfter med ideen, og Preben og Ivan startede i fællesskab firmaet Preben Poulsen Murer- og Entreprenørfirma ApS. De første par måneder var hårde. De var kun to medarbejdere til at klare alle opgaverne, og opgaverne var mange. Men allerede efter fem måneder talte firmaet seks medarbejdere. Prebens mission om, at kunden skulle være i centrum for hans forretning, og at kundens behov og ønsker ALTID havde første prioritet, var en ambitiøs mission. Men Preben var urokkelig - kvalitetsarbejde og den gode dialog skulle være varemærket for hans forretning.

Vi dækker hele Danmark
Da den lokale avis en dag ringede for at lave en historie til en fast artikelserie, kaldet ”Vækstprofilen”, sagde Preben ja tak. Den var ikke ment som gratis reklame, men Preben øjnede en mulighed for at profilere firmaet. Det skulle vise sig at give pote. I artiklen var de store ord fremme: ”Vi dækker hele Danmark,” lød det frejdigt fra Preben. Et firma i Esbjerg tog ham på ordet og kontaktede ham for at få et tilbud. Firmaet hed Steeltank A/S, og Preben Poulsen Murer- og Entreprenørfirma ApS gjorde arbejdet så godt, at de igennem alle årene har været fast leverandør til Steeltank A/S.

Sådan er det med en stor del af erhvervskunderne. De er så tilfredse med arbejdet, at de vender tilbage til Preben. Så Prebens mission er til fulde lykkedes. Preben Poulsen Murer og Entreprenørfirma ApS har senere udvidet forretningen til også at servicere private kunder. I dag leverer firmaet således også totalløsninger inden for husbyggeri. Her leveres samme kvalitet som altid. Kundereferencerne vidner om tilfredse kunder, der har fået leveret et kvalitetsprodukt.

Firmaet Preben Poulsen Murer- og Entreprenørfirma ApS dækker stadig hele Danmark, og opgaverne er stadig mange og meget forskelligartede. Ud over Steeltank A/S er også Forsvaret og store danske firmaer som f.eks. Haldor Topsøe A/S blandt de faste kunder.

Vi klarer alle typer opgaver
Hos Preben Poulsen sætter man en ære i at kunne udføre alle typer opgaver inden for faget, så ingen kunde får at vide, at man ikke kan klare opgaven. I dag er Ivan Jacobsen stadig en del af firmaet, og en god samarbejdspartner. I slutningen af 2012 blev Preben Poulsens søn, Jesper, ansat i firmaet. Efter endt uddannelse som bygningskonstruktør var det naturligt for ham at træde ind i firmaet og tilføre det noget nytænkning. Han er i dag ansat som projektleder.

Firmaet tæller i dag ca. 25 ansatte, der alle leverer kvalitetsarbejde. En stor del af dem har været i firmaet i over 10 år.

Murermester P. Poulsen
Aut. Kloakmester