Reference Familien Holm, Holstebro

Familien Holm, Holstebro

Brian og Lise Holm har følgende at fortælle om deres positive oplevelse med Preben Poulsen Murer og Entreprenørfirma ApS, da de skulle have bygget deres hus:

“Vi gik i byggetanker, og havde et skitseforslag samt et tilbud liggende. Til en familiefest kom vi i snak med 2 ansatte hos Preben Poulsen. De mente ikke, at et hus som vi ønskede os, kunne være så dyrt, som det tilbud vi havde fået. De fik derfor skitseforslaget med hjem til mester. 
Efter kort tid blev vi kontaktet af Preben Poulsen. Han havde 3 forskellige tilbud med til os. Nu kunne vi få vores drømmehus med murede indervægge og meget vedligeholdelsesfrit til billigere penge.”
 
“Vi har nydt, at det har været lokale håndværkere igennem hele processen. Det har gjort det nemmere og hurtigere at få afgjort de få problemstillinger,
som der har været. Vi har kunnet følge byggeriet dagligt, og derved snakket direkte med håndværkerne. Og de har kunnet stille deres spørgsmål direkte til os. Der har været en rigtig god kommunikation. Vi føler, at Preben Poulsen har været meget lydhøre overfor de ønsker, som vi har haft.”
 
“Så alt i alt en god oplevelse, og vi ønsker her at give de bedste anbefalinger til Preben Poulsen Murer og Entreprenørfirma ApS”
– Brian og Lise Holm –

Referencer - Familien Holm - Holstebro

Referencer - Familien Holm - Holstebro

FACEBOOK
YouTube