Firmaprofil

Firmaprofil

 

Preben Poulsen Entreprenørfirma ApS er ejet af Preben H. Poulsen. Han og sønnen Jesper er firmaets ansigt udadtil.

Preben og Jesper minder på mange måder om hinanden. De er begge styret af en trang til at bevise, at alt kan lade sig gøre. Og at kvalitet er en standardvare.

Firmaprofil - Preben Poulsen

Preben Poulsen

    Preben er manden med de mange års erfaring i branchen. Det er ham, der har alle de gode kontakter, og med sit rolige vestjyske gemyt indgyder han en tillid   og ro, der får alle kunder til at føle sig i gode og trygge hænder. Ingen opgave er for lille eller for stor for Preben, og med sine mange års erfaring kan han altid  rådgive kunden på bedste måde. Han er manden, der sikrer, at projektet kommer sikkert i mål. Preben er, sammen med Jesper, ansvarlig for udregning/tilbudsgivning, projektledelse og kvalitetssikring
       
       

Firmaprofil - Jesper Poulsen

Jesper Poulsen

    Jesper brænder for faget, og det var helt naturligt for ham at lade sig ansætte i firmaet efter endt uddannelse. Jesper er det naturlige valg til ledelsen i firmaet. Han har det samme syn på kvalitet og seriøsitet som sin far. Og så har han arvet sin fars rolige gemyt og syn for detaljen. Jesper vil helst overlade kontoropgaverne til Birthe, og selv deltage i det praktiske arbejde. Jesper er, sammen med Preben, ansvarlig for udregning/tilbudsgivning, projektledelse og kvalitetssikring
       
       

Firmaprofil - Birthe Matzen

Birthe Matzen

    Birthe er firmaets styrmand. Hun er den, der holder alle projekter opdateret, sørger for den nødvendige dokumentation og sikrer, at intet lander mellem to stole. Hun er den venlige stemme, kunderne bliver mødt med, når de ringer til firmaets telefon. Samtidig er hun også den, der holder Preben og Jesper i snor og sikrer, at de husker alle detaljer. ”Af og til er det godt, at vi kan lukke døren ind til hende,” siger Jesper med et smil.

 

Men Preben Poulsen Entreprenørfirma ApS ville aldrig være blevet til det, de er i dag, uden deres kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere. Selv hos lærlingen, der står med håndskovlen og netop er gået i gang med faget, mærker man, at man her i firmaet kun har ét for øje – kvalitetsarbejde. Medarbejderne er vigtige medspillere i den daglige drift. Flere af dem har været i firmaet i rigtig mange år og har en stor knowhow, der bliver brugt flittigt. De er således med til at sikre, at kvaliteten er ensartet, og har alle samme holdning til opgaverne som chefen: Alt kan lade sig gøre – det umulige tager bare lidt længere tid …!

FACEBOOK
YouTube